fbpx

Om meg, Anett-Kristin Andersen

«Den viktigste reisen du kan ta i livet er reisen i deg selv. Forstå hvem du er slik at du kan skape indre ro, styrke og trygghet på å være deg selv»

Anett-Kristin

Litt om meg


Hei, Jeg er Anett-Kristin og ønsker å hjelpe deg slik at du får indre ro, trygghet og styrke på å være deg selv. Finne balansen og kjenne på livsglede.

Jeg er opptatt av hele menneske, hvordan vi har det rundt oss og i oss selv. Omgivelsene vi bor og lever under påvirker oss. Vi følger gjerne energien rundt oss, og prøver å passe inn. Mange opplever at det går for fort og sliter med indre uro og stress. Depresjon og angst.

Jeg var en av dem. Jeg lyttet ikke til kroppen og hva den prøvde å fortelle meg, jeg overså signalene. Det endte i møte med veggen, Jeg ble helt utbrent.

Jeg elsket jobben min. Jeg var kreativ og lagde plagg i alle regnbuens farger, som jeg likte å produsere. Jeg sto på fra tidlig til sent. Så kræsjlandet jeg. Alt ble mørkt. Kreativiteten forsvant, depresjon og tristhet fulgte og jeg forsto ikke hvem jeg var og hva som hadde skjedd. Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at jeg kunne gå på trynet når jeg elsket det jeg holdt på med. Jeg var rett og slett utbrent.

Jeg måtte begynne å leve annerledes, i denne prosessen forsto jeg at jeg var høysensitiv, da falt det mange brikker på plass for meg.

Min nye reise startet da. Jeg begynte å «rydde opp» i omgivelsen mine og i meg selv. Jeg lette etter forståelse over hva som hadde skjedd og hvorfor, svarene fikk jeg når jeg begynte å rydde opp innvendig. Jeg måtte finne fotfeste og balansen. Bygge meg selv opp sten for sten. Bygge opp grunnmuren og ble kjent med den jeg egentlig var og er


Jeg er utdannet Nlp coach, healing og berøringsterapeut og Feng Shui konsulent