Ny energi

Hvordan står det til med energien hos deg? Er du sliten og føler deg litt tom for energi. Hvordan har du det rundt deg? Masse ting og tang som stjeler energien kanskje….. ofte er vi omgitt av en hel masse ting. Trenger vi alt?

For ca 1 år siden, begynte ting å bli litt vanskelig og jeg følte meg tom og langt nede, det var da jeg også fant veien til fengshui skolen og studiene. Siden den gang har jeg holdt på med å rydde å kaste. I en travel hverdag er det ikke bestandig rom for å ta de store opprydningene, mye blir liggende i skaper og skuffer. Hvorfor samler vi på alt. Gamle ting som kanskje hadde betydning for deg før, men ikke lenger, trenger du å ta vare på alt?. En liten opprydning i hjemmet på kontoret osv, klarner jo opp litt å gjør ting litt lettere.
Jeg begynte først med å pusse opp gamle møbler, trengte en forandring. Etthvert som jeg kom dypere inn i fengshui studiene skjønte jeg at huset mitt ikke jobbet med meg….

Jeg tok en fengshui analyse av huset mitt og skjønte at det måtte gjøres noe. Her var det en uheldig jordenergi som ikke var bra for noen av oss i huset. Jordenergien i huset ble ikke noe bedre av at jeg hadde vegger og dører i beigetoner , sofaer, tepper, gardiner, ja alt gikk i denne nyansen. Jeg hadde også store speil i flere rom i huset noe som også da reflektere og forsterker denne jordenergien….. Så da var det bare å gå igang med oppussingen.. Begynte i høst med oppussingen av gangen og stuen nede, ble akkurat ferdig til jul. Alt er malt kritthvitt, (som er metall) som drenerer jorden. Trappen hadde jeg malt tidligere i høst

Nå er også andre etage ferdig og det er bare så deilig !. Vi føler at energien har løsnet og alt er såååå mye lettere. Vi har kvittet oss med alle speil, byttet ut det meste av møblene, solgt en hel masse og kjøpt litt nytt. Mangler fortsatt å få noen bilder på veggene, men ikke så lett må være riktig farge, form osv. Nå skal vi ihvertfall ikke ha inn så mye igjen….. her noen bilder før og etter

3 tanker om “Ny energi

  1. Tilbaketråkk: Ryddighet og orden gir bedre flyt - HjerteromsgallerietHjerteromsgalleriet

  2. Tilbaketråkk: Ryddighet og orden gir bedre flyt - Anett-kristin.noAnett-kristin.no

  3. Tilbaketråkk: Farge tilbake på veggene - feng shui for god balanse - Anett-kristin.noAnett-kristin.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.