Morgentrening – en ny vane

Det durer på nattbordet jeg våkner opp, skrur av klokka. Den er 05.20. Jeg strekker meg litt. Gleder meg til å stå opp. Gleder meg faktisk. Det er treningsdag igjen bare å hoppe i tøyet å komme seg avgårde. Godt å være igang igjen etter ferien. Har vært dårligere med trening i sommer, ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Men nå er jeg igang igjen.

Kickstart på dagen

Svetten siler og varmen tar meg – ut å løpe – inn igjen, nye øvelser – ut å løpe. fokuserer på det jeg holder på med. svetten siler, pulsen slår, pusten slår meg litt ut, må hente meg inn igjen, vet jeg klarer å gjennomføre dagens mål, tøft når det står på. Der, ferdig……. en deilig følelse etter dagens økt sprer seg rundt i hele meg. Godsliten, glede, mestring, en skikkelig deilig kickstart på dagen.

Anett-Kristin

Anett-Kristin

En ny vane

Jeg kjenner jeg er så glad for at jeg fikk til dette. At jeg klarte å lage meg en ny vane for treningen. Jeg hadde ikke trodd tidligere at jeg skulle klare/orke å stå opp så tidlig for å dra på trening, men det var før. Nå vet jeg at det er lett å lage seg en ny strategi om jeg bare vil det nok. For meg var det ett valg jeg måtte ta. Jeg ønsker å trene for det gir meg energi, glede og overskudd,og valgte morgentrening fremfor ettermiddags trening lettere å få det til å gå opp da. Jeg hadde allerede gått igjennom den nye rutinen i hodet flere ganger før jeg startet opp, og etter  å ha gjort det noen ganger, så vipps er det en ny vane. Enkelt ikke sant

Hva med deg, er det noe du ønsker å endre på? men tror du ikke får til? Går du i gamle mønstre og har dine troer og overbevisninger om at du ikke kan?

Trenger du min hjelp, hører jeg fra deg

 

Hilsen fra Anett-kristin

Nlp coach Anett-kristin Andersen

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV – FRA HJERTE TIL HJERTE
COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI –  FENG SHUI – ENEBAKK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.