Mentale endringer

Ny tilværelse og omstilling

Sykdom opp og nedturer rammer oss alle. De siste ukene har vi i vår familie kjent på en helt ny tilværelse og omstilling. Fra å ha en mann som er høyt og lavt – som stresser og holder på med noe hele tiden – og er der for alt og alle – til nå og ha fått beskjed om å roe helt ned. Gjøre mentale endringer for helsens skyld.

Han begynte i høst å kjenne på brystsmerter når han var ute å løp. Disse smertene kom stadig igjen, og han bestemte seg for å gå til legen for å undersøke. Han var igjennom tester og undersøkelser og til slutt ble han lagt inn på A-hus og  fikk satt inn 2 stent i hjertet. Han brukte litt tid på å ta dette inn over seg, – at nå var det kanskje lurt å gjøre en endring – omstilling og nye vaner.

Hjerte

 

Stress

Stress er ikke bra for oss, det kan på sikt gå ut over helsen vår. Er du flink nok i hverdagen til å passe på deg selv, lytte til kroppen din, for den sier ifra om det er noe som ikke er som det burde.  Så det gjelder å finne balanse i hverdagen. Hvordan du kan ha både yin og yang.

Det er utfordrende å skulle begynne å tenke helt nytt – mentale endringer. For hva og hvordan kan jeg gjøre ting annerledes for å skape en bedre hverdag for meg selv. For det er bare du som kan gjøre noe med deg selv – skape den hverdagen som gjør at du får balanse – glede og energi.

only i can make my change

Han er blitt flinkere til å ta det med ro – så nå gjelder det å ta med seg dette inn i hverdagen – når han igjen skal tilbake på jobben. Han må finne sin vei – og det gjør han helt sikkert 

Ønsker du mere balanse i din hverdag, få indre ro. Jeg hjelper deg gjerne

Ta kontakt

 

Varm hilsen Anett-kristin

Hjerteromsgalleriet - Anett-Krisitn

Hjerteromsgalleriet – Anett-Krisitn

FØLG ANETT-KRISTIN
PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; ANETT-KRISTIN.NO

ANETT-KRISTIN.NO – ET BEDRE LIV 
NLP COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI – ACCESS BARS

TERAPEUTISK VELVÆRE MASSASJE FOR KVINNER –  FENG SHUI
STRØMMEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.