Jeg har begynt å male :)

For en tid tilbake begynte jeg å se for meg farger igjen, klare farger som gul, orange, grønt, blått, lilla…… og forsto etterhvert at jeg må finne frem til fargene igjen. Sterke klare farger har vært en del av meg i så mange år mens jeg holdt på med design og produksjon av strikkeklær. Jeg har etterhvert savnet fargene, men lysten på strikkingen har ikke vært der, så jeg visste det måtte være noe annet……. ved flere anledninger har jeg fått en følelse av at jeg skal begynne å male litt igjen, men ikke som tidligere år da jeg drev med porselensmaling. Nei jeg hadde lyst til å lære meg maling med akryl på lerret.

 

Jeg har begynt å male

Jeg tok kontakt med bygdas hobbybutikk «En kreativ verden» og lurte på om hun ikke kunne vise meg litt 🙂 Lise lotte er en superflink kreativ dame som ga meg noen timer med intro i maling med akryl på lerret.
Dette var supergøy. Morsomt å holde i malerpenselen igjen etter så mange år.

Her ser du resultatet etter timene hos Lise Lotte hos «En Kreativ verden»
Dette var ikke helt mine farger, men tenkte at det får komme etterhvert som jeg finner ut av dette. Må jo prøve meg litt frem 😉

jeg har begynt å male

Mitt første malte bilde med akryl på lerret

Inspirasjon

Jeg var på introkurs i healing og berøringsterapi i begynnelsen av juni ved Solstadakademiet, og etter disse kursdagene fikk jeg inspirasjon til dette bilde. «kjærlighetsenergien» 

Kjærlighetsenergien <3Nå har jeg malt noe bilder, og har fått litt dilla hihi 🙂

Vet sjeldent hva jeg skal male, når jeg setter meg ned. Men fargene kommer, og penselen begynner å bevege seg……. noen ganger lar jeg linjene som dukker opp bli utgangspunktet, som på dette bildet.

Isfjellog dette

akryl på lerretHer er et landskapsbilde

landskap

 

Det blir litt av hvert av ymse slag. Men dette er bare for gøy.

Koser meg ihvertfall med at jeg har begynt å male 🙂 og at jeg har fått en ny hobby. Godt å være kreativ med farger igjen. Jeg er helt oppslukt når jeg først setter meg ned og timene flyr.  Blir nok endel prøving og feiling fremover og det er jo det som er gøy.

Hva med deg hvilken hobby koser du deg med?

Kreativ hilsen Anett-Kristin

Anett-kristin

 

 

 

 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
hjerteromsgalleriet – et bedre liv – coaching og feng shui – enebakk

2 tanker om “Jeg har begynt å male :)

  1. Jeg ble helt varm inni meg da jeg gikk inn på siden din,og så de herlige maleriene du hadde laget. Du er flink,stå på! 😊

    • Tusen takk. Ja det er gøy å male. Det går litt i rykk og napp. Tror det er viktig å få ut kreativiteten og det som måtte ligge i underbevisstheten. Maler du selv Kamilla-Beate?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.