Ørelysbehandling

Ørelysbehandling kan hjelpe mot: overflødig ørevoks, pipende og susende lyder, trykkproblemer, følelse av dott i øret med nedsatt hørsel, kløe og ubehag i øregangen, mellomørebetennelse, bihulebetennelse, Tinnitus, Menieres sykdom, eksem i øregangen og mye mer.

Ørelysbehandling har en lang tradisjon

Metoden har en lang tradisjon inne folkemedisin og har vært brukt i fler hundre år i forskjellige deler av verden som India, Kina samt. flere europeiske land.

En ørelysbehandling innebærer at man skaper en varm luftstrøm ved hjelp av spesielle lys som løser opp voksrestene i øret med et undertrykk, og som videre suges ut av øret og blir liggende i lyset (røret).

Hvordan behandlingen foregår

Behandlingen utføres liggende på siden på en behandlingsbenk, i en behagelig stilling. Lyset plasseres i øreåpningen før man tenner på i andre enden, det vil da skape ett vakum i lyset som trekker ut avfallstoffer. Det brenner deretter ned til et bestemt punkt på ørelyset. Behandlingen tar ca 10 – 15 min.  på hvert øre.

Behandling med ørelys er smertefritt, og kan gi en følelse av behagelig varme, og en velgjørende trykk- og  smertelindring i øre, panne- og bihuleområdet.

Ørelysbehandlingen tar ca 30 min og koster  Kr. 306,-

ørelysbehandling

 

Du kan bestille din time her

 

Velkommen til en velvære behandling i stille og rolige omgivelser på Strømmen

Varm hilsen fra Anett-Kristin
Din helse og velvære coach

helse og velvære coach

 

FØLG ANETT-KRISTIN
PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; ANETT-KRISTIN.NO

HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV SOM HØYSENSITIV – FRA HJERTE TIL HJERTE
NLP COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI – ACCESS BARS

TERAPEUTISK VELVÆRE MASSASJE FOR KVINNER –  FENG SHUI
STRØMMEN