Feng shui tips

Feng shui tips; Inngangsdøren

Inngangsdøren er svært viktig i feng shui, dette er husets munn hvor ny frisk energi kommer inn. Inngangsdøren representerer også nye muligheter. Derfor, hvis du føler at du står fast i livet ditt og mangel på nye muligheter, kan det være en god idé å ta en nærmere titt på din inngangsdør.  Åpnes inngangsdøra de seg helt, hele veien, slik at frisk energi kommer inn, eller åpnes den delvis fordi du har  hauger av sko som ligger bak den? Hold veien til døråpningen fri for hindringer og rot. Hold inngangspartiet pent og ryddig. Unngå speil i entreen. speilet reflekterer chien og kaster den ut igjen

Feng shui tips; farger

I feng shui anbefaler vi lyse vegger, mørke farger føles nedtrykkende. For å få et riktig fargevalg ut ifra hvilke elementer som trengs i akkurat ditt hus for å balansere energien og skape best mulig feng shui, kan bare en dyktig feng shui-konsulent gjøre.

Feng shui tips; Tai chi

Mitt i huset er huset hjerte, dette er helsebiten for hele familien. Her skal det ikke stå tunge ting, press på hjertet, og kan gi familien helsemessige utfordringer. Tenk over hva som er på veggene. Er det til glede for alle i familien?

Feng shui tips; symbolikk

Hva har du på veggene?. Er det oppmuntrende god energi. Eller er det noe tungt og nedstemthet over det? Hva gir det deg?

Luftig møblering er også viktig for at energien skal få flyte fritt, flytt gjerne litt på møbler så energien ikke stagnerer.

Fjern visne blomster, og hold det pent og ryddig

Unngå åpne hyller og garderobeløsninger, energien liker rene glatte flater

Feng shui tips; oppholdsrom

oppholdsrom  plasser sofaen inntil en solid vegg med oversikt over rommet og døra. Omgi deg med vakre ting og det som er viktig for deg. Vær bevisst på symbolikken du har på veggene og rundt deg.

Feng shui tips; Soverommet

Den viktigste funksjonene for ett soverom er hvile og god søvn. God søvn og hvile er viktig for å ha et godt liv å gode dager, føle seg uthvilt å ha overskudd til seg selv og resten av familien. Bruk lyse, rolige farger som er behagelig for øyet. Lyse, sterke farger og mønstre bør holdes til et minimum. Viktig med symbolikken på veggene. Kjærlighet/lidenskap etc. kan være bra her. Vær forsiktig med å ha deprimerende bilder i farger og symbolikk på veggene. – skap inn hvile og romantikk. Sengen bør plasseres langs en solid vegg for å gi maksimal støtte og beskyttelse. Et sterk, solid hodegjerde er også anbefalt. Unngå å sette sengen under en bjelke eller å ha overhengende lagring over sengen.

Elektriske apparater rundt sengen er ofte kilden til dårlig søvn. Radioer, TV-apparater, stereoanlegg, telefoner, alle skaper elektromagnetisk stråling, noe som fører til forstyrret kraftfelt rundt sengen. Prøv å koble fra kontaktene for et par dager og observere forskjellen. Hold elektronisk utstyr til et minimum.  Døren hengsles slik at sengen er det siste som blir avdekkent ved åpning av døren.  Man skal ikke sitte eller sove under bjelker. Unngå speil. Ha ikke skarpe kanter pekende mot sengen og den sovende.

Feng shui tips; Hjemmekontor

På hjemmekontoret er det viktig med god belysning og en dør du kan lukke slik at du kan sitte uforstyrret. Plasser’ pulten også her med en solid vegg bak. Plasser deg slik at du har oversikt over rommet og døra. Bruk skaper fremfor hyller. Ha målene dine på veggen.
Hvis du har klienter som kommer hjem til deg, bør hjemmekontoret være så nært inngangsdøra som mulig. Ikke vær sjenert over din suksess; få certificates, presseutklipp og positive feed back fra klienter opp på veggen, dette er en fin reminder til deg selv, samtidig som den identifiserer din suksess og oppmuntrer mer av det 🙂

Feng shui tips for hjemmekontor

Foto: Hege Wølner


Anett-Kristin Andersen - Chue Style feng shui konsulent

Anett-Kristin Andersen
Chue style feng shui konsulent

FØLG ANETT-KRISTIN
PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; ANETT-KRISTIN.NO

ANETT-KRISTIN.NO – ET BEDRE LIV 
NLP COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI  –  FENG SHUI
STRØMMEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.