Ba-Zi kinesisk horoskop

Ba-zi betyr 8 tegn. Disse 8 tegnene er satt sammen av ditt nøyaktige tidspunkt for når du er født. År, mnd, dag og klokkeslett = ditt fødselsøyeblikk

Disse 8 tegnene er utgangspunktet for å sette opp din personlige fengshui analyse. Vi bruker også her læren om de fem elementer. Jeg finner ut hvilket element du er, om du er sterk eller svak elementmessig. Hvilke elementer du trenger for å styrke deg selv, eller komme mer i balanse. Dette kan gjøres ved bruk av riktig farger feks.

Vi bruker gjerne å kle oss i de farger vi synes vi kler eller er fine. De fargene vi absolutt ikke går i, er kanskje de vi trenger aller mest. Ved å være klar over hvilket element du er født i gir det deg ennå en mulighet til å vite hvilke elementer du trenger og hvilke du bør unngå. Alt for å komme mer i balanse eller styrke seg selv.

Hvert element har forskjellige betydninger i horoskopet. Hva det betyr for akkurat deg ser jeg utfra  hvilket personlig element du er.

De fem elementene er knyttet til farger, former, retninger, årstid, organer, kroppsvev smak osv.

Dette er en flott måte å kunne styrke seg selv, eller komme mer i balanse ved hjelp av de fem elementene og fargebruk.  Etter at jeg selv ble klar over mitt eget element, hvilke elementer som tapper og drenerer meg og hvilke som gir meg styrke og balanse har dette vært et viktig verktøy for meg å bruke i hverdagen.

Jeg setter opp ditt horoskop og du får ett pdf format som forteller deg hvilket element du er, hvilke elementer som styrker deg og hvilke elementer du bør unngå.
Det jeg trenger fra deg er nøyaktig fødselstidspunkt. Hvilket; år, mnd, dag,klokkeslett og sted

Ta kontakt med meg her

Fargevalg, personlig element, styrker, svakheter, utfordringer, muligheter, fem elementer, horoskop

FØLG ANETT-KRISTIN
PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; ANETT-KRISTIN.NO

ANETT-KRISTIN.NO – ET BEDRE LIV 
NLP COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI  –  FENG SHUI
STRØMMEN

2 tanker om “Ba-Zi kinesisk horoskop

  1. Tilbaketråkk: feng shui og akupunktur så spennende å se hvordan det henger sammen - HjerteromsgallerietHjerteromsgalleriet

  2. Tilbaketråkk: feng shui hva er egentlig det? - april tilbud til deg - HjerteromsgallerietHjerteromsgalleriet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.