Art by Anett-Kristin nettbutikk

Hei og velkommen til mine kunstneriske sider, Art by Anett-Kristin. Som høysensitiv får jeg gjerne påfyll og energi når jeg kan gå innover i meg selv å skape. Jeg både skriver og maler. Da går jeg gjerne inn i en meditativ tilstand og glemmer tid og sted og bare er.

Art by Anett-Kristin

Art by Anett-Kristin

Jeg maler med akryl på lerret og koser meg med å skape unike abstrakte bilder som blir til underveis i prosessen. Jeg leker med farger og former og hva som kommer frem under prosessen med hvert enkelt bilde. Plutselig så er det noe som trer frem i bildet. Det er alltid spennende å se hvem eller hva som kommer frem. Fargerike bilder gjør seg godt i interiøret og kan gjøre det lille ekstra. Kanskje trenger du å piffe opp litt i ditt hjem med litt ny energi.

Håper du finner noe du liker. Kanskje finner du noe som vil passe inn i ditt hjem eller på kontoret. Du finner link til min nettbutikk ved å klikke på bildet under.

Det er godt å kjenne på at kreativiteten er kommet tilbake og at jeg igjen kan jobbe med farger og former som jeg elsker, men som ble borte noen år da jeg møtte veggen og alt ble svart og grått. Skapergleden ble borte. Du kan lese mer om min historie her 

Ønsker du deg noe unikt. Noen farger eller former som skal passe inn i ditt hjem. i Stuen, gangen eller et spesielt rom. Kanskje ønsker du deg noe nytt til kontoret så hører jeg fra deg. Du finner mine kontaktopplysninger her

Art by Anett-Kristin

Klem fra Anett-Kristin

Anett-Kristin

Din helse og velvære coach

FØLG ANETT-KRISTIN
PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; ANETT-KRISTIN.NO

ANETT-KRISTIN.NO – ET BEDRE LIV 
NLP COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI  –  FENG SHUI
STRØMMEN