fbpx


Hei og velkommen til mine kunstneriske sider, Art by Anett-Kristin. Som høysensitiv får jeg gjerne påfyll og energi når jeg kan gå innover i meg selv å skape. Da glemmer jeg tid og sted og flyter med i energien. Inn i en meditativ tilstand og glemmer tid og sted og bare er. Følg meg gjerne på min Instagram konto.

Art by Anett-Kristin

Kreativiteten har alltid vært endel av meg. I mine yngre dager malte jeg på porselen. Strikkingen overtok og ble en stor del av livet mitt i mange år. Da drev jeg eget verksted og butikk og designet og strikket klær i alle regnbuens farger. Inntil den dagen jeg møtte veggen og alt ble svart. Kreativiteten forsvant og det var ikke gøy lenger. Derfor var gleden stor da jeg noen år senere begynte å se farger for mitt indre og forsto at nettopp farger igjen skulle være endel av livet mitt, selv om jeg ikke visste hvordan. Jeg tror at vi blir guidet på vår vei her i livet.

Når en dør lukkes åpnes en ny osv. Nysgjerrighet leder oss på nye veier. Det var maling på lerret som vekte min oppmerksomhet. Og jeg bare elsker det. Min maleprosess kan ikke sammenlignes med noe annet kreativt arbeid jeg har holdt på med. Dette er noe helt annet.

Anett-kristin maler intuitiv


Jeg maler med akryl på lerret og koser meg med å skape unike malerier som blir til underveis i prosessen. Da leker jeg med farger og former og maler intuitivt. Ingen bilder blir derfor like. Plutselig så er det noe som trer frem i maleriet. Det er alltid spennende å se hvem eller hva som kommer frem. Fargerike bilder gjør seg godt i interiøret og kan gjøre det lille ekstra. Kanskje trenger du å piffe opp litt i ditt hjem med litt ny energi. Kanskje vil symbolikken i bildet fortelle deg noe. Nedenfor finner du noen av mine malerier.

Håper du finner noe du liker og som vil passe inn i ditt hjem eller på kontoret. Du er også hjertelig velkommen til å inspisere bildene nærmere i mitt galleri. Ta kontakt her

Art by Anett-Kristin – unike malerier

Vinterjente

«Vinterjente» har jeg kalt dette maleriet. Med lue og tykk genser pakker hun seg inn og er klar for vinteren og kuldegrader. Kanskje passer dette maleriet i en fjellhytte.

Herlige sterke farger i orange og blåtoner.

«Vinterjente»
Str. 50×60
Kr. 2.600,-
Art by Anett-Kristin

Trygg

Trygg ble navnet på dette maleriet. Tryggheten du har når du er på plass i deg selv. Trygg fra innsiden og ut

Herlige sterke farger i orange og lillatoner.

«Trygg»
Str. 50×50
Kr. 1.900,-
Art by Anett-Kristin

Forbindelsen

Forbindelsen ble navnet på dette maleriet. Den forbindelsen som er mellom jord og himmel. Universet og alt som er. Renselse og fornyelse. Kjærlighet og healing.

Blåtoner, hvitt og jordtoner

«Forbindelsen»
Str. 80×60
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Fredfull

Fredfull ble navnet på dette maleriet. Når vi har ro i sjela. Helt innerst der inne. Er vi i harmoni med oss selv.

Blåtoner, hvitt og jordtoner

«Fredfull»
Str. 50×60
Kr. 2.600,-
Art by Anett-Kristin

Det tredje øyet

Etterhvert som jeg malte frem dette øyet forsto jeg at navnet måtte bli akkurat det. «Det tredje øyet» sitter midt i pannen (Pannechakraet). Det handler om vår intuisjon og klarsynhet.

Grønt og skjønt. Rolig behagelig maleri.

«Det tredje øyet»
Str. 80×60
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Madonna

Dette maleriet satt langt inne. Lag på lag med maling i forskjellige farger har det fått. Endret seg i form og farger underveis. Men jeg ble liksom aldri helt fornøyd…… noe manglet. Fant ikke helheten, så jeg malte over….. igjen. Og startet på nytt. Plutselig så jeg konturene av noe. Snudde og vendte på det. Det var da jeg så at hun her ønsket å komme frem. Jeg kjente det lettet i hele meg. Endelig så jeg hva jeg skulle fortsette med. Litt etter litt malte jeg henne frem. 

Glade friske farger. Jeg fornemmet noe åndelig. 💕 Kanskje betyr det noe helt annet for deg. Vi ser og oppfatter ulikt.

«Madonna»
Str. 50×60
Kr. 2.600,-
Art by Anett-Kristin

Magika

«Magika» har jeg kalt henne og dette maleriet. 

Herlig med farger og lekenhet. Litt magi i hverdagen 

«Magika»
Str. 60×80
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

RuskeSara

Farger gir energi og glede. Farger forteller. Gir en følelse. For noen blir det for mye, andre igjen får ikke nok. Trenger farger rundt seg.

– SOLGT –

«RuskeSara»
Str. 60×80
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Sjelsbånd

«Sjelsbånd» ble navnet på dette maleriet. Kontakten du knytter tidlig i livet fra sjel til sjel 💕

«Sjelsbånd»
Str. 80×60
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

På vei

«På vei» har jeg kalt dette maleriet. «På vei» kan være så mye. Noe nytt og ukjent, eller bevisste skritt i retning målet. Kanskje en liten tur eller en turne’. Bevegelse starter alltid med et første skritt. Hvor går ferden?

💕

«På vei»
Str. 60×50
Kr. 2.600,-
Art by Anett-Kristin

Sjelevenner

«Sjelevenner» har jeg kalt dette maleriet. Den ene som du har hele livet. Kanskje møttes dere i barndommen eller senere i livet. Den ene som kjenner deg ut og inn og er glad i deg akkurat som den du er og fordi du er den du er 💕

«Sjelevenner»
Str. 80×60
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Løvet faller

«Løvet faller» har jeg kalt dette maleriet. Høstens vakre farger. Når bladene skifter farge og etterhvert faller på bakken og legger seg som et teppe på jorden. Løvet er der som en beskyttelse. Noe lunt som tar vare på. Naturens magiske syklus 💕

«Løvet faller»
Str. 80×60
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Trulte

Så trådde hun frem……. Litt etter litt denne damen på lerretet. Først en svak skikkelse og et omriss. Jeg forsto at hun ville ut og opp. Være mer synlig. Så jeg malte henne frem. Jeg maler intuitiv og det skal frem på mitt lerret dukker opp. Nå var det altså denne kvinnen. «Trulte» ble hennes navn. Det er slik jeg også følte det når jeg trengte å finne tilbake til meg selv etter møte med veggen. Litt etter litt fant jeg meg selv og en sterkere, gladere utgave av meg selv. En ny versjon. Med større innsikt og forståelse for hvordan min verden hadde vært og hvorfor det gikk som det gikk.

Litt etter litt trer vi frem og finner tilbake til oss selv og en ny og sterkere utgave. Det er alltid et lys i den mørke tunellen. 💕

«Trulte»
Str. 40×30
Kr. 2.000,- inkl sølvramme
Art by Anett-Kristin

Sommer

to små bilder med sølvramme i samme fargeskale «sommer» og «Båten»

«Sommer»
Str. 29×29 inkl. sølvramme
Kr. 1.200,- for begge
Art by Anett-Kristin

Båten

To små bilder i samme fargeskala. «Båten» og «Sommer»

«Båten»
Str. 29×29 inkl. sølvramme
Kr. 1.200,- for begge
Art by Anett-Kristin

Hovedporten

«Hovedporten» ble navnet på dette maleriet. Hovedporten innover til en større visdom om du vil. Innover i dypet. Bakenfor og bortenfor. Hva som befinner seg innover vet bare de som er nysgjerrig nok til å vandre innover. Litt eventyraktig over dette maleriet føle jeg.

– SOLGT –

«Hovedporten»
Str. 80×60
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Lysning

Lysning har jeg kalt dette maleriet. Naturen, været og dens skiftninger er magisk. Når det har vært som mørkest er det en god følelse når det lysner.

«Lysning»
Str. 60×50
Kr. 2.600,-
Art by Anett-Kristin

Fossefall

Naturen er magisk. Vann som renner, strie strømmer, noe som forløses. I bevegelse.

«Fossefall»
Str. 80×60
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Fornem dame

En eldre dame kom tilsyne på lerretet. En klok og vis eldre dame.

«Fornem dame»
Str. 80×60
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Møtet

Art by Anett-Kristin

«Møtet» har jeg kalt dette maleriet.
Som coach møter jeg mennesker i dype samtaler og får et innblikk i andres liv. Nærhet og møte sjel til sjel.
Forståelse. Lære bort. Får innsikt. Takknemlig <3


«Møtet»
Str. 60×80
Kr. 3.200,-

Petronella

Art by Anett-Kristin

Den lille jenta, «Petronella» som jeg kaller henne her kan være både deg og meg og det handler om at vi alle har dette barnet i oss hele livet. Uansett alder og hvor gamle eller unge vi føler at vi er så er denne lille jenta dypt inni oss et sted. Hun er endel av deg som stadig kommer til uttrykk. Er det sår fra barndommen så ligger det på hun lille jenta. Du må tilbake til hun som er dypt inni deg. Det er hun som trenger å heales for at du skal løse opp i blokkeringene som du måtte ha idag.


«Petronella»
Str. 50×60
Kr. 2.600,-

Hjertestemmen

Nok en gang forsto jeg hva dette maleriet ville fortelle meg.
Jeg hadde holdt på lenge med dette maleriet. Underveis endret deg seg både en og to ganger, men det ble liksom ikke noe greie på det. Så etter mye lek begynte det å forme seg et hjerte der i midten. Helt av seg selv. Lyse lette farger rundt. Det var som om maleriet var på vei et sted. 
Hjerte, rytme, bevegelse. 
Først er den svak og så blir den forsterket
Ordene kommer til meg.
Og da forstår jeg.
Det skal handle om den indre stemmen. Hjertestemmen hos deg og meg. Den der inne som trenger å bli lyttet til for at du skal være tro mot deg selv og din egen sannhet.


«Hjertestemmen»
Str. 80×60
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Under overflaten

Art by Anett-Kristin

Under overflaten hvisket stemmen til meg idet jeg ferdigstilte dette maleriet. Under overflaten der kom det igjen og jeg visste at det var sant. Navnet på maleriet blir «under overflaten».
Jeg maler intuitiv så det er alltid spennende å se hva som kommer frem i prosessen. Det er jo alt som er på innsiden av meg selv som kommer til overflaten. Jeg har kontakt med intuisjon og kanaliserer gjerne gjennom mine malerier

For meg ble det så naturlig. Det stemte. For det er under overflaten jeg jobber med mine coaching kunder eller om jeg har de på benk. Vi jobber med det som ligger på innsiden eller undersiden av isfjellet. 
Du vet isfjellet som du ser ligger i havoverflaten, men som du ikke vet omfanget av hvor stort det faktisk er på undersiden. 
Alt under overflaten der alle resursene våre ligger. Det du ikke alltid har kontakt med. Når du blir kjent med deg selv gjør du det ved å gå på innsiden og under. Du blir ikke kjent med deg selv på overflaten. Du må ta et dypdykk innover i deg selv.
Så da ble det naturlig at mitt siste blogginnlegg heter; Under overflaten – hva skjuler seg der?

– SOLGT –


«Under overflaten
Str. 80×60
Art by Anett-Kristin

Broen

Art by Anett-Kristin

«Bygge bro» var navnet som kom til meg da jeg ferdigstilte dette maleriet. For det er det vi gjør. Bygger bro for å komme oss over til den andre siden. Når vi står ovenfor noe vi ønsker oss bort ifra. Broen som skaper balanse. Broen mellom depresjon og glede. Ytterpunkter. Vi trenger å bygge broen sten for sten. Forstå og ta små skritt over i riktig retning samtidig som vi bygger broen. Broen over til frihet og glede.
Når du først har bygd broen kan du bevege deg over på den andre siden. Midt imellom, på broen finner du balansen og hver ende av broen er ytterpunkter.


«Broen»
Str. 80×60
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Overflod

Art by Anett-Kristin

Overflod

– SOLGT –Str. 80×60 (x3,5)
Kr. 3.600,-

Håp

Art by Anett-Kristin

«Pass deg, vær forsiktig ellers kommer lyn og torden og slår ned i huet på deg» sier faren min. Det kom gjerne når barnebarna nærmet seg farer. Det har blitt et uttrykk i vår familie 🙂 Og det var nettopp tordenvær som kom til meg når jeg ferdigstilte dette maleriet.
Dette maleriet har jeg kalt for Håp. Etter uvær kommer igjen solen og vi kan se lyset. Mørket letter og det blir en ny eller annen tid.
Når uværet har lagt seg kan vi igjen ri gjennom og innover i landskapet mot en ny vår og lysere tider. Det er håpStr. 80×60 (x3,5)
Kr. 3.600,-

Båten

Art by Anett-Kristin

«Båten» ble navnet på dette bildet tilslutt. – «Alle vil ombord men ingen tør.»
Jeg synes det traff så bra. Det er noe avventende i dette bildet. Hvem skal gå først liksom…….
Og slik er det ofte. Det må være en som går foran og viser vei. Det starter alltid med en som tar det første skrittet så vil de andre følge etter.

Str. 60X80X3,5
Kr. 3.400,-

Trøst

Art by Anett-Kristin

Trøst har jeg kalt dette maleriet.
Av og til trenger vi å være der for andre. Lytte å gi litt trøst

«Trøst»
Str. 50×60
Kr. 2.600,-
Art by Anett-Kristin

En hjelpende hånd

Art by Anett-Kristin

«En hjelpende hånd» har jeg kalt dette bildet i blåtoner og sort. Strekk ut en hjelpende hånd til de som trenger det <3


«En hjelpende hånd»
Str. 60×80
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

3 søstre

Art by Anett-Kristin

Er det farer alt vi ser der ute? Er det så skummelt som vi frykter? Er det noen i forkledning?
Kanskje ser du noe mer i dette bildet. Det er alltid så mye som kan dukke opp under maleprosessen.


«3 søstre»
Str. 50×60 X 3,5
Kr. 2.600,-
Art by Anett-Kristin

Innafor

Art by Anett-Kristin

InnaforStr. 60×80 (x3,5)
Kr. 3.400,-

Stillhet

Art by Anett-Kristin

Av og til så er det så godt å trekke seg tilbake til stillheten. Bare være til stede med hele seg og lytte til stillheten. Nærheten til naturen
Stillhet er et harmonisk og rolig bilde i skjønne grønn/gul og blånyanserStr. 50×60 (x1,5)
Kr. 2.600,-

Hulen

Art by Anett-Kristin

Hva finner vi om vi beveger oss innover? Innover i oss selv kanskje <3 Det er der vi finner alle svarene våre. Vår sannhet og hvem vi er.Str. 30×40 (x3,5)
Kr. 1.200,-

Beskyttelse

Art by Anett-Kristin

Beskyttelse er noe vi alle kan trenge fra tid til annen. Som høysensitiv trenger vi å beskytte oss for energiene rundt oss. Beskytte oss selv slik at vi ikke blir overstimulert. Holde på vår egen energi og gjøre den større og sterkere. Beskyttelse <3Str. 30 x 40 X 3,5
Kr. 1.200,-

Glød

Art by Anett-Kristin

Glød; hovedfarger i orange, gul og lilla i forskjellige nyanser.Str. 50×60 (x3,5)
Kr. 2.200,-

Mystikk

Art by Anett-Kristin

Mystikk på livets vei. Hva ser du rundt deg? Hva oppdager du på din vei gjennom livet?Str. 50×60 (x3,5)
Kr. 2.400,-

Stemmen innenfra

Art by Anett-Kristin

Stemmen innenfra – hvem lytter du til?
Ofte er det den indre kritikeren som tar plass. For stor plass. Den kan holde deg nede og gjøre deg mindre enn du er. Det skapes en dårlig selvfølelse. Tanker skaper følelser. Alt henger sammen med alt.
Velger du derimot å lytte til den positive stemmen som vil deg vel. Som sitter på din skulder og er din positive følgesvenn gjennom livet som vil deg godt. Da vokser du som menneske og skaper en frihet og trygghet på å være deg selv. Akkurat som du er ment å være.


«Den indre stemmen»
Str. 50×60 (x3,5)
Kr. 2.600,-
Art by Anett-Kristin

Diamant

Art by Anett-Kristin

Hva om du fant igjen diamanten i deg selv. Forstå hvem du er og ønsker å være. Finne frem alle dine vakre ressurser å la de skinne. Fra innsiden og ut. Din egen vakre diamant. Diamant er malt i myke sarte pastelltoner.Str. 50×60 (x3,5)
Kr. 2.200,-

Blomsterpiken

Art by Anett-Kristin

Blomsterpiken ønsker å spre kjærlighet, omtanke og en healende kraft til alle omkring seg.


«Blomsterpiken»
Str. 60×50 X 3,5
Kr. 2.600,-
Art by Anett-Kristin

Livet er et eventyr

Art by Anett-Kristin

«Livet er et eventyr» har jeg kalt dette maleriet som har en størrelse på 80×100
Livet leves og historiene skapes underveis. Mange opplevelser store og små som er med på å skape vår egen historie og eventyr om du setter på deg eventyrbriller.
Nye og gamle tradisjoner.
Mye foregår i dette maleriet som i livet. Vi oppdager og ser med forskjellige øyne. Kanskje ser vi ikke bestandig det som ligger rett foran øynene våre.Str. 80×100 X 3,5
Kr. 4.200,-

Befrielse

Art by Anett-Kristin

Befrielse er navnet på mitt siste maleri. Jeg maler intuitivt så bilder blir til underveis i prosessen. Og navnet på dette kom nok av en grunn. For det er så mange som sitter fast i seg selv og livet sitt. Følelser og tanker er helt låst og de føler at de ikke kommer noen vei, eller ser noen løsning på sin utfordring eller følelse. Men det finnes alltid en løsning og valg å ta men det kan være «vanskelig» å se de. 

Av og til kan det være lurt å få hjelp utenfra til å «lette sitt hjerte» fra en som forstår og du har tillit til slik at hun kan hjelpe deg å finne nye løsninger for deg. For når vi er midt i det vonde selv kan det være vanskelig å se. Ser du ned i all dritten trenger du å løfte hodet opp mot lyset. Se etter løsninger og ikke begrensninger.

Befrielse er noe jeg selv har følt på når jeg selv «våknet opp» og fant tilbake til meg og stolte på hvem jeg var og hvorfor. Når du slutter fred og får en indre ro i deg selv kjenner du en følelse av befrielse. Når blikket er løftet opp og lyset er kommet inn ser du ting fra en annen vinkel og med et annet lys. Lyset er tent og uroen og stresset er slukket.

– SOLGT –Str. 50×60 X 3,5

Fargeklatt

Art by Anett-Kristin

Dette maleriet har vært igjennom flere utseender. Her har jeg brukt litt andre teknikker bare for å gjøre noe nytt og leke litt. Lyse lette farger med litt skinn av gull.
Jeg kalte det «fargeklatt» så blir det opp til deg hva du ser og hvordan du tolker det du ser.Str. 60×80 X 3,5
Kr. 3.100,-

Og alle kom til festen

Art by Anett-Kristin

«Og alle kom til festen» har jeg kalt dette maleriet. Lanseringsfest. Starten på noe nytt. Kanskje har både du og jeg noe å feire.
Feire våre store og små seire.
Når alt er over kan vi feire.
Feire livet og oss selv. Glede og takknemlighet. Alt vi har og kan feire. De små ting. Små steg i retning av målet


«Og alle kom til festen»
Str. 60×80 X 3,5
Kr. 3.600,-
Art by Anett-Kristin

Meget er forskjellig

Art by Anett-Kristin

«Meget er forskjellig men det er utenpå» Er en strofe fra en barnesang fra da jeg var liten som kom til meg når jeg ferdigstilte dette maleriet.
Jeg opplever mer og mer at vi mennesker er mer lik enn ulik. På innsida. Vi har opplevelser og historier som ligner på andres. Vi kan kjenne hverandre igjen i andres historier.Str. 50×60 X 3,5
Kr. 2.200,-

Takknemlighet

Art by Anett-Kristin

Takknemlig har jeg kalt dette maleriet. Dette hadde stor betydning for meg når jeg møtte veggen for mange år siden hvor det var mørkt og svart lenge. Jeg måtte stille om hodet. Lete etter hva som ga meg glede og finne de små ting som jeg kunne være takknemlig for. Jeg startet med å skrive det ned i en bok. Ble det bevisst. Takke. Finne de små ting i hverdagen. Vi har mye å være takknemlig for.


«Takknemlighet»
Str. 50×60 X 3,5
Kr. 2.200,-
Art by Anett-Kristin

Masken

Art by Anett-Kristin

Masken ble til under Corona. Her er det en synlig maske som ble satt på. Ofte går mennesker rundt med en usynlig maske. Setter på seg en utvendig maske. En maske som forteller at de har det strålende, men på innsiden føles det ikke sånn. Kanskje er det på tide å kaste masken å være den du er. Uten filter, bare deg <3


«Masken»
Str. 50×60 X 3,5
Kr. 2.200,-
Art by Anett-Kristin

Rosa sløyfe

Art by Anett-Kristin

Kvinne energi. Sammen er vi sterkeStr. 60×80 X 3,5
Kr. 3.100,-

Familiebånd

Art by Anett-Kristin

Hva er egentlig familiebånd? Hvor like eller ulike er vi. Hva holder oss sammen?
Hvordan kan vi knytte sterkere bånd?Str. 50×60 X 3,5
Kr. 2.600,-

Lillegull

Art by Anett-Kristin

Vakre lille sjel. Utenpå og inni.Str. 50×60 X 3,5
Kr. 2.200,-

Barnebarn

Art by Anett-Kristin

Barnebarn er livets dessert heter det. Her er det nok en kommende mormor/farmor som venter på sitt første barnebarn. Det er noe vakkert med alt liv. Spenningen og møte med den nye verdensborgeren. Se familien vokse og forgrene seg <3 Lykke <3Str. 50×60 X 3,5
Kr. 2.200,-

Ønsker du deg noe unikt. Noen farger eller former som skal passe inn i ditt hjem. i Stuen, gangen eller et spesielt rom. Kanskje ønsker du deg noe nytt til kontoret så hører jeg fra deg. Du kommer i kontakt med meg her