Hei og velkommen til mine kunstneriske sider, Art by Anett-Kristin. Som høysensitiv får jeg gjerne påfyll og energi når jeg kan gå innover i meg selv å skape. Jeg både skriver og maler. Da går jeg gjerne inn i en meditativ tilstand og glemmer tid og sted og bare er.

Art by Anett-Kristin

Jeg maler med akryl på lerret og koser meg med å skape unike malerier som blir til underveis i prosessen. Jeg leker med farger og former og maler intuitivt. Ingen bilder blir derfor like. Plutselig så er det noe som trer frem i bildet. Det er alltid spennende å se hvem eller hva som kommer frem. Fargerike bilder gjør seg godt i interiøret og kan gjøre det lille ekstra. Kanskje trenger du å piffe opp litt i ditt hjem med litt ny energi. Kanskje vil symbolikken i bildet fortelle deg noe. Nedenfor finner du noen av mine malerier.

Masken

Art by Anett-Kristin

Masken ble til under Corona. Her er det en synlig maske som ble satt på. Ofte går mennesker rundt med en usynlig maske. Setter på seg en utvendig maske. En maske som forteller at de har det strålende, men på innsiden føles det ikke sånn. Kanskje er det på tide å kaste masken å være den du er. Uten filter, bare deg <3

str. 50×60

Takknemlighet

Art by Anett-Kristin

Takknemlig har jeg kalt dette maleriet. Dette hadde stor betydning for meg når jeg møtte veggen for mange år siden hvor det var mørkt og svart lenge. Jeg måtte stille om hodet. Lete etter hva som ga meg glede og finne de små ting som jeg kunne være takknemlig for. Jeg startet med å skrive det ned i en bok. Ble det bevisst. Takke. Finne de små ting i hverdagen. Vi har mye å være takknemlig for.

Str. 50×60

Trøst

Art by Anett-Kristin

Trøst har jeg kalt dette maleriet. 
Av og til trenger vi å være der for andre. Lytte å gi litt trøst.

str. 50×60

Lillegull

Art

Vakre lille sjel. Utenpå og inni.

str. 50×60

Mystikk

Art

Mystikk på livets vei. Hva ser du rundt deg? Hva oppdager du på din vei gjennom livet?

str. 50X60

Familiebånd

Art

Hva er egentlig familiebånd? Hvor like eller ulike er vi. Hva holder oss sammen?
Hvordan kan vi knytte sterkere bånd?

Str. 50X60

Velkommen inn til nettbutikken; art by Anett-Kristin


Nå har du sett et lite utvalg av det jeg maler. Du finner flere malerier i min nettbutikk om du klikker på bildet under. Håper du finner noe du liker Kanskje finner du noe som vil passe inn i ditt hjem eller på kontoret. Du er også hjertelig velkommen til å inspisere bildene nærmere i mitt galleri. Ta kontakt her

Ønsker du deg noe unikt. Noen farger eller former som skal passe inn i ditt hjem. i Stuen, gangen eller et spesielt rom. Kanskje ønsker du deg noe nytt til kontoret så hører jeg fra deg. Du finner mine kontaktopplysninger her