Året som har gått – mine tanker

Etter en deilig tur i frisk luft setter jeg med ned og tanker over året som har gått strømmer på. Jeg har gjort meg noen tanker i juledagene. For nå er det straks nytt år og nye mål som skal settes for meg og mitt, og jeg har selvfølgelig begynt med forberedelsene til det.

Frisk luft

Lenge siden sist jeg blogget

Jeg ser at det er lenge siden jeg har blogget, faktisk ikke blogget hele desember, og det fordi jeg har vært travelt opptatt med nye kunder – og det er jo fantastisk og spennende. Etter at jeg begynte å ta imot kunder til klassisk intuitiv massasje, har de strømmet på.

klassisk intuitiv massasje for kvinner

Året 2016

Året 2016 har vært et spennende og lærerikt år for meg. Jeg har oppnådd min sertifisering som Nlp coach etter lang utdannelse og praksis. Jeg flyttet inn i nye lokaler på Vågsenteret   og jeg har fått mange nye fantastiske flotte kunder. Mennesker med hver sin unike historie. Jeg har fått være med de i deres utfordringer, gleder og sorger, vært med de på deres reise mot sine personlige mål. Jeg føler meg ydmyk og takknemlig for at du valgte meg som din coach/terapeut og at jeg har fått lov til å jobbe med akkurat deg. Tusen takk.

Utviklende og spennende reise

Jeg har vært på en utviklende og spennende reise på Solstadakademiet. Der har jeg vært med på temaer som regresjon og progresjon, eft, bruk av krystaller og mye mye mer. Jeg har fullført og bestått min utdannelse inne healing og berøringsterapi og jeg har vært på veks kurs i Stavanger. Jeg er så glad for at jeg valgte å gå denne veien, det har virkelig forandret livet mitt og min person, og jeg gleder meg til å hjelpe deg. Verktøykassa mi har virkelig blitt fyllt opp 🙂

Gongbad med Lisbeth Bøen

Mål nådd ?

Jeg har oppnådd stort sett alle mine mål dette året. Store og små. Jeg måtte inn og justere noe og ett mål måtte jeg bare legge vekk da jeg ikke hadde energi til å gå på det nå. Tror faktisk jeg bare legger det dødt. Sånn er det med mål. Du må sette fokus og bestemme deg for å gjøre det. Nå er jeg klar for å jobbe med målene mine for 2017, er du klar for dine? og har du noen mål du vil sette?

Ønsker deg en fortsatt fin romjul

Klem fra Anett-Kristin

 Nlp coach Anett-kristin Andersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.