Å spinne følelser

 

Visste du at følelsene våre spinner i forskjellige retninger, og ved at vi tar tak i følelsen kan vi spinne de og forsterke gode følelser eller vi kan ta tak i vonde følelser og spinne de slik at følelsen slipper taket i kroppen.
I coachingen jobber vi mye med følelser og et av verktøyene jeg lærer mine kunder som de kan bruke på seg selv er å spinne følelser.

Slik får du godfølelsen inn i kroppen !
Sett deg ned og pust rolig inn med maven, lukk øynene og fokuser på pusten. Pust inn mens du teller sakte  1 ,2, 3, 4 og ut igjen 1,2,3,4 Ta kontakt med en deilig/god opplevelse som du har hatt. Hva ser – hører – føler du. Hvilke farger er det der. hvor kommer lyden fra. Kjenn den gode følelsen i hele deg, merk deg hva den gjør med kroppen din. Du kan kjenne den bruser i hele deg, kan du ikke. Forsterk følelsen ved å ta tak i hvem vei den spinner, og spinn den fortere og fortere, kjenn på den deilige følelsen, så dobler du den å lar den eksplodere i hele deg. …Poff…. Herlig, ikke sant  

Spinne følelser gjør vi også med vonde følelser som vi ikke vil ha, men da spinner vi den motsatt vei.
Ta kontakt med den vonde følelsen i kroppen din. Hvor sitter følelsen? hvilken farge har den ? Hvilken vei spinner følelsen, vis gjerne bevegelsen med hånden din. Bytt farge på følelsen og ta tak i den og spinn den motsatt vei, fortere og fortere og legg merke til at den brer seg rundt i hele deg. Legg merke til hvordan følelsen nå er endret i kroppen din

Sliter du med mindre gode følelser er dette et nyttig verktøy å bruke på seg selv. Er det en gjentagende følelse som stadig dukker opp kan det være tegn på at det trengs å gå dypere inn i materien for å finne årsaken til det hele.

Mye har vi med oss som lagres i kroppen fra fortiden, vi trenger ikke være de bevisst, men kroppen vår kjenner de igjen.

Høres det spennende ut, ta kontakt. Coaching virker 🙂 Jeg hjelper deg på veien til et bedre liv.

 

Varm hilsen fra Anett-kristin

Nlp Coach Anett-Kristin Andersen

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *