Å møte «veggen»

Jeg sitter på kontoret mitt og nyter utsikten med en deilig kopp varm te og føler meg heldig og takknemlig for hvor jeg er idag. ♥
Det har ikke alltid vært sånn….. for bare noen få år tilbake var jeg langt nede……..

Å møte «veggen» er et uttrykk vi hører ofte, noen kjenner seg kanskje igjen, og vet hva det er og vet hvordan det føles. Å være tappet for krefter. Energi og glede er borte, alt er vondt og vanskelig – og du forstår egentlig ikke hva som skjedde.

Mange mennesker idag har en stresset hverdag, som mest sannsynlig har kommet snikende på – Alt som skal gjøres – alt vi skal være med på. Unger som skal være med på «alt». Treninger, korsang, bursdager osv. Foreldre har 100% jobb og skal takle hverdager med stress og mas.

Selv hadde jeg en jobb jeg elsket og var stolt av, som hadde gitt meg utvikling og glede. Men jeg jobbet hardt og målrettet. Som selvstendig næringsdrivende gjorde jeg det meste selv.

 Endringen kom da jeg flyttet bedriften min til nye lokaler mer sentralt. Jeg jobbet fra tidlig morgen til sent på kvelden, og hadde nok fokus kun der, alt annet gikk på autopilot.

Det tok ikke lang tid før jeg forsto at noe var galt. – var det de nye lokalene? Jeg mistet gnisten. Og gledene over det jeg holdt på med forsvant, og jeg ble svært deprimert.

Dette var starten på en tung og vanskelig tid for meg. Å være så langt nede unner jeg ingen – og det tar svært lang tid å komme seg opp og fremover igjen.
Jeg fant heldigvis en vei ut, selv om det har tatt tid. De som selv har møtt veggen kan nok underskrive på dette. Noen blir sykmeldte i lange perioder, og har vanskelig med å se veien fremover.

Hvordan skape inn balanse i hverdagen

For meg har det blitt viktig å skape balanse i hverdagen. God feng shui rundt meg – meditasjon, ro og opplevelsen av det å være tilstede i nuet.

Å møte mennesker idag som er «stressa» gjør virkelig inntrykk på meg. Noen snakker på inn og utpust og er «høyt oppe under taket»

Selv har jeg fått en indre ro, klarhet og innsikt. Jeg vet hva som er viktig for meg.

Har du en hektisk hverdag, som gjør deg stresset, er det viktig at du stopper opp å tenker over din situasjon. Hva kan jeg gjøre annerledes? Hvordan vil jeg egentlig ha det?

Hvordan er det med deg? Klarer du å hente deg inn i hverdagen? Slappe av, og være tilstede i nuet, her og nå? Ikke det?
Begynn med å ta deg turer i skogen. Skogen er terapi i seg selv. Hva ser – hører – føler du? Vær i nuet og ta inn alt det flotte skogen og naturen gir deg.

å møte veggen
Skape balanse i hverdagen

Lag deg en meditasjonskrok i hjemmet. Et sted du kan være uforstyrret. Det kan være en god stol, eller om du legger deg ned på en sofa.
Sett gjerne på litt stille og rolig musikk. Fokuser på pusten din, og kjenn at du slapper av. pust dypt inn mens du teller rolig 1.2.3.4 og ut igjen på 1.2.3.4 .Pust med magen, kjenn at roen brer seg i kroppen, etterhvert som du puster roligere og roligere. Ta for deg kroppsdel for kroppsdel og kjenn at du slapper helt av. hmmm, deilig ikke sant? 

Jeg vet at det kan være utfordrende å få til dette i hverdagen – men alternativet, viss det går over styr – er ikke godt. Jeg vet – har vært der.

Takknemlig idag for alt jeg har lært etter mitt «fall». Idag har jeg en helt annen hverdag, hvor jeg har en indre ro, trygghet og balanse. Litt yin og litt yang 🙂
Og det beste er at jeg hjelper mennesker til et bedre liv, og DET er givende.

Kjenner du at du har utfordringer i hverdagen, føler deg stresset og søker indre ro, jeg hjelper deg på veien til en bedre hverdag…….og du, ta grep nå……..før du også møter veggen……jeg lover deg…..det vil du ikke kjenne på, vil du vel?

Varm hilsen fra Anett-kristin

IMG_2193

FØLG ANETT-KRISTIN
PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; ANETT-KRISTIN.NO

ANETT-KRISTIN.NO – ET BEDRE LIV 
NLP COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI  –  FENG SHUI
Enebakk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *