100 år – er blitt mitt nye spenstige mål

100 år – målet er satt. Jeg skal bli 100 år +++. Målet ble satt når jeg for noen uker siden satt og så på Skavlan hvor verdens eldste blogger var med. En kul gammel dame på 106 år. Wow tenkte jeg 106 år er det mulig liksom, jeg var mildt sagt imponert. Jeg har tidligere bestemt meg for at jeg vil bli gammel, men aldri satt noe mål og 100 år er jo et spenstig mål, synes du ikke?

Snudde tankesettet

For noen år tilbake hadde jeg noen helt andre tanker om akkurat dette. Da var mine tanker om alder at jeg ikke kom til å bli så gammel. Jeg brukte min besteforeldre generasjon som mål den gang og de ble ikke så mye eldre enn 78 år. Når dette tema var oppe da, gikk jeg rundt å sa at jeg ikke kom til å bli så gammel. Det var min sannhet og tanker rundt det å bli  gammel. Det lå i genene liksom. Helt til en dag dette kom opp hvor en av mine coach kollegaer fikk meg på andre tanker. Hva om jeg tenkte annerledes? Dette fikk tankene mine til å snu. Jeg kunne bli eldre enn de. Etterhvert var dette noe jeg gikk og sa til meg selv og etterhvert ble dette min sannhet. Jeg skulle bryte mønsteret. Jeg visste jeg ville bli gammel. Jeg hadde lyst til å leve lenge selv om jeg ikke satte noe direkte mål.

100 år er mitt nye mål

Nå har jeg altså funnet mitt mål. Jeg skal bli 100 år. ikke bare 100 år, men en sprek 100 åring. Jeg synes livet er spennende og lærerikt og jeg har lyst til å få med meg masse. For å klare å nå målet må jeg ta gode valg for meg selv. Det handler om å spise og leve sundt. Være mer bevisst hva jeg putter i munnen. Masse frisk luft, glede og energi, trening og aktivitet. Gode hverdagsrutiner rett og slett. Jeg må også ha med meg det mentale. Det er vel så viktig. Være klar over hvilke tanker og følelser jeg har med meg og ha kontroll på de. Alt ligger styrt i hodet vårt. Tankene våre påvirker våre liv. Tanker blir følelser. Hva vi sier til oss selv blir vår sannhet. Hva vi tror på blir vår sannhet. Alt er mulig å snu. Både tankene dine og hva du tror på er sant.

100 år

Hva tenker du? Har du satt deg noen langtidsmål?

Varm hilsen
Din helse og velvære coach

Anett-Kristin

 

FØLG ANETT-KRISTIN
PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; ANETT-KRISTIN.NO

ANETT-KRISTIN.NO – ET BEDRE LIV 
NLP COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI – ACCESS BARS

TERAPEUTISK VELVÆRE MASSASJE FOR KVINNER –  FENG SHUI
STRØMMEN

 

 

4 tanker om “100 år – er blitt mitt nye spenstige mål

  1. I dag kan du vell lett bli 100 år, mange blir veldig gammel, sprek og frisk. Men noen blir ikke gammel i d hele tatt, å noen blir syke veldig unge. Jeg tror dette ikke er noe man kan bestemme selv, det bare skjer deg. Men godt mot kan gjøre det lettere uansett hva som skjer.
    Men personlig tror jeg at om helsa holder vil jeg likevel ikke bli eldre en 90 år. For når du blir nærmere 100 år, da opplever du at du er den siste i vennegjengen som enda lever, ditt barn er muligens blitt gammelt å syk, kanskje død, eller på sykehjem. Du slutter å drømme om fremtiden, for det er vanskelig å tro på den når du er så gammel…

    • ja, vi har forskjellige oppfatninger om det å bli gammel. Jeg forstår hva du skriver. Sykdom kan vi aldri vite om og når dukker opp. Men jeg tenker at vi kan påvirke hvordan vi har det til enhver tid med tanker og følelser. Det føles ihvertfall godt for meg nå å ha bestemt meg for at jeg har et annet mål enn tidligere. Da gjøres det endringer i hodet og gamle tankemønstre endres.

  2. Tilbaketråkk: Spiser og spiser - og jeg går ned i vekt :) - HjerteromsgallerietHjerteromsgalleriet

  3. Tilbaketråkk: Spiser og spiser - og jeg går ned i vekt :) - Anett-kristin.noAnett-kristin.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.